15-11-08

Quiche met geitenkaas

Een snel maar heerlijk recept!

Benodigdheden:

2 potjes verse geitenkaas van 125 gr. - 125 gr Pecorinokaas (gemalen) - 2 eieren - 1 verpakking kant-en-klaar kruimeldeeg - 125 cc light room - 10 à 12 kleine trostomaten - beetje knoflook en wat oregano - verse basilicum



Bereiding:

  • Leg het uitgerolde deeg in een quichevorm
  • Meng de gemalen pecorinokaas met de 2 potjes geitenkaas, de eieren en de light room. Voeg peper en zout toe en eventueel wat Italiaanse kruiden
  • Doe dit kaasmengsel in de quichevorm op het deeg. Leg de tomaten op het kaasmengsel -  knijp een tweetal knoflookteentjes door de knoflookpers en verdeel dit over de tomaten - bestrooi naar smaak met oregano
  • Bak gedurende 35 minuten in een voorverwarmde oven op 200 C°.

Zeer lekker met wat versnipperde basilicum, een gemengde salade en geen goed glaasje wijn!

Dit receptje vermeldde ik al hier! 

De commentaren zijn gesloten.